Beoordelingen van Arnold's Choice Den Bosch

Recente recensies

5.0
Maikel
6 april 2024
Reactie van Arnold's Choice

Dankjewel!

Tony
24 maart 2024

Hier kom je voor terug. De beste Smash Burgers! Mn vriendin heeft voor het eerst kennis gemaakt en is ook meteen verkocht. Ook zij vindt dit de beste Burgers! Tot de volgende Arnold & Team!

Reactie van Arnold's Choice

Dankjewel Tony voor deze mooie review! Top dat je vrouw nu ook fan is geworden

Rutger
21 maart 2024
Reactie van Arnold's Choice

Dankjewel!

J. Peeters
20 maart 2024

We hebben weer heerlijk gegeten en het werd heel keurig op tijd bezorgd!

Reactie van Arnold's Choice

Dankjewel!

Job
10 maart 2024

Heerlijk gegeten! Ook de vega(n) opties zijn zeer goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Arnold's Choice

Dankjewel!

Daniƫl Zoon
6 maart 2024
Reactie van Arnold's Choice

Dankjewel!

Sjoerd Fekkes
28 februari 2024

Het was weer heerlijk!

Reactie van Arnold's Choice

Dankje Sjoerd!!

Imani
25 februari 2024

Altijd super lekker en top kwaliteit. Zitten we de hele avond vol van!

Reactie van Arnold's Choice

Dankjewel fijn dat jullie zo tevreden zijn!

Bas
10 februari 2024

Dit is de beste smashburger uit heel Den Bosch! En de kipnuggets waren ook lekker

Reactie van Arnold's Choice

Dankjewel Bas voor je mooie review!

Nienke
4 februari 2024

Wij bestellen hier 2 x per maand, en elke keer is het weer echt fantastisch goed! Super lekkere burgers en amazing loaded fries.

Reactie van Arnold's Choice

Dankjewel Nienke dat jullie zo tevreden zijn! wij blijven onze best doen om de kwaliteit hoog te houden

Wouter
14 januari 2024

Wederom super service en heerlijke burgers!

Reactie van Arnold's Choice

Dankjewel voor deze mooie review!

Jordi Peeters
24 december 2023

Zo hoort een hamburger te zijn *****

Reactie van Arnold's Choice

Dankjewel dat je zo tevreden bent!

JF
10 december 2023

Heerlijke hamburgers. Al een paar keer gehaald. Om je vingers bij af te likken (soms letterlijk;))

Reactie van Arnold's Choice

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent!

Franco
9 december 2023

Heerlijk gegeten. Eten was goed warm na afhalen doordat het in aluminiumfolie was verpakt. Bestelling was netjes op tijd klaar en geholpen door supervriendelijk personeel. Ik zal hier zeker vaker bestellen

Reactie van Arnold's Choice

Dankjewel voor deze mooie review!

jma
3 december 2023

Arnold's heeft veruit de beste burgers en loaded fries in de omgeving. Altijd lekker en spoedig bezorgd!

Reactie van Arnold's Choice

Dankjewel voor deze complimenten wij blijven onze best doen!

R
2 december 2023

Fantastisch eten en supervriendelijk personeel. Eten was netjes op tijd klaar en goed verpakt waardoor het nog warm was toen ik thuiskwam

Reactie van Arnold's Choice

Dankjewel voor deze mooie review!

Frank
19 november 2023

Heerlijke burgers

Reactie van Arnold's Choice

Dankjewel!!

Anoniem
15 november 2023

Super lekkere burgers ga zeker zo door topkwaliteit.

Reactie van Arnold's Choice

Dankjewel voor deze mooie review! wij zullen ons best blijven doen

Casper
6 november 2023

Heerlijke burgers en heerlijke friet. Een echte aanrader!

Reactie van Arnold's Choice

Dankjewel voor deze mooie review

Ischa Pardoel
4 november 2023

Alweer zeer goed gegeten!

Reactie van Arnold's Choice

Dankjewel en fijn om te lezen dat u erg tevreden bent

Sjoerd Fekkes
2 november 2023

Heerlijk gegeten, vers en warm. De bezorging was netjes op het aangegeven tijdstip en vriendelijk bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Arnold's Choice

Dankje voor je mooie review!

Jayson Den Dungen
9 oktober 2023

Mijn favoriete restaurant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Arnold's Choice

Dankje voor je mooie review!

Dave van Schijndel
6 oktober 2023

Heerlijke burger, super lekker frietjes..precies op tijd geleverd

Reactie van Arnold's Choice

Dankjewel voor je mooie review!!

R
3 oktober 2023
Reactie van Arnold's Choice

Dankje!!

jma
1 oktober 2023

Hier weten ze wat lekker is! Uitstekende burgers en loaded fries, met zorg zonder plastic ingepakt en ook nog een spoedige bezorging, wat wil je nog meer.

Anoniem
27 september 2023

Erg goed voor herhaling vatbaar!!

Reactie van Arnold's Choice

Bedankt voor je mooie review!

F
26 september 2023

Vriendelijk personeel, heerlijke eten en een goede portie.

Reactie van Arnold's Choice

Dankje voor je mooie review!

Nass
16 september 2023
Reactie van Arnold's Choice

Dankjewel!!

Maan
2 september 2023

Zo ontzettend lekker!

Reactie van Arnold's Choice

Dankje Maan voor je mooie review!

Tim
17 augustus 2023

Bestel hier wel vaker en kwaliteit is bovengemiddeld goed en constant. Elke keer prima in orde, op tijd bezorgd (vriendelijke bezorgers ook) en de smashburgers en recent de mac n cheese burger zijn zeker aanraders!

Reactie van Arnold's Choice

Bedankt Tim voor je mooie review!

Mark
11 augustus 2023
Reactie van Arnold's Choice

Dankje Mark!

R
29 juli 2023

Beste burgers van Den Bosch

Reactie van Arnold's Choice

Dankjewel!!

Nick
29 juli 2023

Als je een echt lekkere burger met friet wil, bestel je bij Arnolds Choice. Nu 3x laten bezorgen in Berlicum en weer heerlijk gegeten. Alles was lekker warm en de bezorging snel. Tot de volgende Arnold ;)

Reactie van Arnold's Choice

Beste Nick, dankjewel voor je mooie review!! en tot de volgende ronde!

Alicja
15 juli 2023

Snel geleverd, super lekker, weer zeer tevreden:)

Reactie van Arnold's Choice

Dankjewel!

Michael
28 juni 2023

Lekker eten en super snelle bezorging!

Reactie van Arnold's Choice

Dankjewel!

Lexi
25 juni 2023
Reactie van Arnold's Choice

Dankjewel!!

Sjoerd
20 juni 2023

Heerlijk zoals altijd!

Reactie van Arnold's Choice

Dankjewel!!

Geert
19 juni 2023

Heerlijke burgers, en zeer lekkere frietjes. eerder geleverd als voorspelde tijd dus ook TOP! helaas iets misgegaan bij burger vriendin, shit happens, maar dat word opgelost. In het verleden ook al vaker besteld. altijd super lekker! aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Arnold's Choice

Dankje voor je review Geert, we proberen zo goed mogelijk alles te maken maar mocht het fout gaan lossen we dit gewoon op. Wij zien de volgende graag weer tegemoet!

Sonja
17 juni 2023

Heerlijke hamburgers

Reactie van Arnold's Choice

Dankjewel!

Nienke van Hout
5 juni 2023

Echt de beste burgers ooit.

Reactie van Arnold's Choice

Top dat horen wij graag!

Tijn
4 juni 2023

Lekkere pastramiburger, en snel en warm geleverd

Reactie van Arnold's Choice

Dankjewel!

Rachel
28 mei 2023

Was weer heerlijk! Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Arnold's Choice

Dankjewel!!

Rachel
25 mei 2023

Beste burgers en friet van Den Bosch zeker een aanrader , super vriendelijk !

Reactie van Arnold's Choice

Dankjewel Rachel fijn dat alles naar wens is geweest!

B. Raats
20 mei 2023

Zoals gewoonlijk alles goed alleen de ananas- mango milkshake vond ik qua smaak echt niet lekker. Ben geen zoetekauw maar vond het een rare smaak.

Reactie van Arnold's Choice

Bedankt voor je review. ik zal eens kijken of ik iets met de smaak kan doen van de shake.

Jordi Reijnders
13 mei 2023

Legendarische smashed burgers en constante (top)kwaliteit!

Reactie van Arnold's Choice

Fijn om te horen Jordi!

Olle
7 mei 2023

Het was lekker, snel en goede kwaliteit!

Reactie van Arnold's Choice

Dankje fijn dat alles naar wens is geweest

Tim
6 mei 2023
Reactie van Arnold's Choice

Dankjewel!

Amalie Garsia
3 mei 2023

Heerlijk!!! Groetjes Amalie

Reactie van Arnold's Choice

Dankjewel Amalie!

Alicja
1 mei 2023

10/10, beste burgers ooit

Reactie van Arnold's Choice

Super bedankt voor jullie review!!

MK
30 april 2023
Reactie van Arnold's Choice

Dankjewe!!

Alicja
29 april 2023
Reactie van Arnold's Choice

Dankjewel!!

Lenny
23 april 2023

De lekkerste American Smash cheeseburger ever!! Verse ingrediƫnten, was heel lekker. Mijn complimenten. Echt een aanrader.

Reactie van Arnold's Choice

Dankjewel!!

Tim
12 april 2023

Dit was onze eerste bestelling bij Arnold's Choice - en het was meteen een goede keuze. Het eten was heerlijk Ć©n heel snel. Wij gaan zeker nog eens bestellen!

Reactie van Arnold's Choice

Fijn dat alles naar wens is geweest wij zien de volgende order graag tegemoet!

B. Jansen
10 april 2023
Reactie van Arnold's Choice

Dankjewel!

Lindeman
7 april 2023

Super lekkere hamburgers en frietjes! Schone en nette zaak! Werken met handschoentjes aan. Aardige eigenaar. Zeker aan te raden!

Reactie van Arnold's Choice

Dankjewel voor uw review!

Jeff
6 april 2023

Erg lekkere burger! De frietjes vond ik wat minder, maar dat is meer persoonlijk, ik houd meer van dunnere frietjes. Ga zeker ook andere burgers proberen! Voor herhaling vatbaar.

Reactie van Arnold's Choice

Fijn dat de burger naar wens is. Idd de friet is waar je van houd.

Boris
3 april 2023

Goede volle. Lekkere hamburger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Arnold's Choice

Dankjewel!!

Tim
31 maart 2023

Al een aantal keer besteld hier en elke keer snel geleverd en prima kwaliteit. Erg tevreden mee.

Reactie van Arnold's Choice

Fijn dat alles steeds naar wens is geweest. Wij blijven streven naar goede kwaliteit

Jasmin
16 maart 2023
Reactie van Arnold's Choice

Fijn dat alles naar wens is geweest!

Jasmijn
19 februari 2023

Ik had de vegetarische nacho mango salsa burger en frietjes. Heel erg lekker, dankjewel! :)

Reactie van Arnold's Choice

Graag gedaan!

Nathalie
17 februari 2023
Reactie van Arnold's Choice

Fijn dat alles naar wens is!

Kim
30 januari 2023

De burger zelf was goed, maar het broodje was verbrand en helaas niet eetbaar. Ik heb via het 06nummer dit laten weten maar geen reactie gehad. Jammer!

Estefany
30 januari 2023

Het was echt heerlijk! Beste burgers en hotdogs!! Eindelijk! En de service ook super goed, dit is mijn 3e bestelling en elke keer weer geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Arnold's Choice

Fijn om te horen dat alles nog steeds naar wens is! Hier doen wij het voor!

MN
22 januari 2023

Wederom erg goede burgers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Arnold's Choice

Fijn om te horen dat alles weer naar wens is geweest!!

Jesse
25 december 2022

Heerlijk burgers en friet. Helemaal top!

Reactie van Arnold's Choice

Bedankt Jesse fijn dat alles naar wens is geweest

Sifra
24 december 2022

Heerlijk gegeten! Burgers waren heerlijk mals, friet was erg lekker! Al met al zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van Arnold's Choice

Hartstikke fijn dat alles naar wens is geweest, Fijne kerstdagen en een goed 2023 gewenst

Maikel
23 december 2022

Erg goede burgers!

Reactie van Arnold's Choice

Bedankt Maikel fijn dat alles naar wens is geweest

Tonke Pennings
19 november 2022

Heerlijke burger van een vriendelijke chef

Reactie van Arnold's Choice

Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest

Smooxx.com
3 november 2022

Gewoon erg goed, niets om op aan te merken, en rijkelijk gevuld!

Reactie van Arnold's Choice

Harstikke fijn dat alles goed heeft gesmaakt

Smerkx
14 oktober 2022

Heel lekker!

Reactie van Arnold's Choice

Fijn dat het gesmaakt heeft!

Dennis
3 oktober 2022

Lekker tosti's en mac and cheese!

Reactie van Arnold's Choice

Bedankt voor je leuke reactie!