Reviews from Arnold's Choice Den Bosch

Recent reviews

5.0
jma
3 December 2023

Arnold's heeft veruit de beste burgers en loaded fries in de omgeving. Altijd lekker en spoedig bezorgd!

Reaction from Arnold's Choice

Dankjewel voor deze complimenten wij blijven onze best doen!

R
2 December 2023

Fantastisch eten en supervriendelijk personeel. Eten was netjes op tijd klaar en goed verpakt waardoor het nog warm was toen ik thuiskwam

Reaction from Arnold's Choice

Dankjewel voor deze mooie review!

Frank
19 November 2023

Heerlijke burgers

Reaction from Arnold's Choice

Dankjewel!!

Anoniem
15 November 2023

Super lekkere burgers ga zeker zo door topkwaliteit.

Reaction from Arnold's Choice

Dankjewel voor deze mooie review! wij zullen ons best blijven doen

Casper
6 November 2023

Heerlijke burgers en heerlijke friet. Een echte aanrader!

Reaction from Arnold's Choice

Dankjewel voor deze mooie review

Ischa Pardoel
4 November 2023

Alweer zeer goed gegeten!

Reaction from Arnold's Choice

Dankjewel en fijn om te lezen dat u erg tevreden bent

Sjoerd Fekkes
2 November 2023

Heerlijk gegeten, vers en warm. De bezorging was netjes op het aangegeven tijdstip en vriendelijk bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

Reaction from Arnold's Choice

Dankje voor je mooie review!

Jayson Den Dungen
9 October 2023

Mijn favoriete restaurant

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Arnold's Choice

Dankje voor je mooie review!

Dave van Schijndel
6 October 2023

Heerlijke burger, super lekker frietjes..precies op tijd geleverd

Reaction from Arnold's Choice

Dankjewel voor je mooie review!!

R
3 October 2023
Reaction from Arnold's Choice

Dankje!!

jma
1 October 2023

Hier weten ze wat lekker is! Uitstekende burgers en loaded fries, met zorg zonder plastic ingepakt en ook nog een spoedige bezorging, wat wil je nog meer.

Anoniem
27 September 2023

Erg goed voor herhaling vatbaar!!

Reaction from Arnold's Choice

Bedankt voor je mooie review!

F
26 September 2023

Vriendelijk personeel, heerlijke eten en een goede portie.

Reaction from Arnold's Choice

Dankje voor je mooie review!

Nass
16 September 2023
Reaction from Arnold's Choice

Dankjewel!!

Maan
2 September 2023

Zo ontzettend lekker!

Reaction from Arnold's Choice

Dankje Maan voor je mooie review!

Tim
17 August 2023

Bestel hier wel vaker en kwaliteit is bovengemiddeld goed en constant. Elke keer prima in orde, op tijd bezorgd (vriendelijke bezorgers ook) en de smashburgers en recent de mac n cheese burger zijn zeker aanraders!

Reaction from Arnold's Choice

Bedankt Tim voor je mooie review!

Mark
11 August 2023
Reaction from Arnold's Choice

Dankje Mark!

R
29 July 2023

Beste burgers van Den Bosch

Reaction from Arnold's Choice

Dankjewel!!

Nick
29 July 2023

Als je een echt lekkere burger met friet wil, bestel je bij Arnolds Choice. Nu 3x laten bezorgen in Berlicum en weer heerlijk gegeten. Alles was lekker warm en de bezorging snel. Tot de volgende Arnold ;)

Reaction from Arnold's Choice

Beste Nick, dankjewel voor je mooie review!! en tot de volgende ronde!

Alicja
15 July 2023

Snel geleverd, super lekker, weer zeer tevreden:)

Reaction from Arnold's Choice

Dankjewel!

Michael
28 June 2023

Lekker eten en super snelle bezorging!

Reaction from Arnold's Choice

Dankjewel!

Lexi
25 June 2023
Reaction from Arnold's Choice

Dankjewel!!

Sjoerd
20 June 2023

Heerlijk zoals altijd!

Reaction from Arnold's Choice

Dankjewel!!

Geert
19 June 2023

Heerlijke burgers, en zeer lekkere frietjes. eerder geleverd als voorspelde tijd dus ook TOP! helaas iets misgegaan bij burger vriendin, shit happens, maar dat word opgelost. In het verleden ook al vaker besteld. altijd super lekker! aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Arnold's Choice

Dankje voor je review Geert, we proberen zo goed mogelijk alles te maken maar mocht het fout gaan lossen we dit gewoon op. Wij zien de volgende graag weer tegemoet!

Sonja
17 June 2023

Heerlijke hamburgers

Reaction from Arnold's Choice

Dankjewel!

Nienke van Hout
5 June 2023

Echt de beste burgers ooit.

Reaction from Arnold's Choice

Top dat horen wij graag!

Tijn
4 June 2023

Lekkere pastramiburger, en snel en warm geleverd

Reaction from Arnold's Choice

Dankjewel!

Rachel
28 May 2023

Was weer heerlijk! Echt een aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Arnold's Choice

Dankjewel!!

Rachel
25 May 2023

Beste burgers en friet van Den Bosch zeker een aanrader , super vriendelijk !

Reaction from Arnold's Choice

Dankjewel Rachel fijn dat alles naar wens is geweest!

B. Raats
20 May 2023

Zoals gewoonlijk alles goed alleen de ananas- mango milkshake vond ik qua smaak echt niet lekker. Ben geen zoetekauw maar vond het een rare smaak.

Reaction from Arnold's Choice

Bedankt voor je review. ik zal eens kijken of ik iets met de smaak kan doen van de shake.

Jordi Reijnders
13 May 2023

Legendarische smashed burgers en constante (top)kwaliteit!

Reaction from Arnold's Choice

Fijn om te horen Jordi!

Olle
7 May 2023

Het was lekker, snel en goede kwaliteit!

Reaction from Arnold's Choice

Dankje fijn dat alles naar wens is geweest

Tim
6 May 2023
Reaction from Arnold's Choice

Dankjewel!

Amalie Garsia
3 May 2023

Heerlijk!!! Groetjes Amalie

Reaction from Arnold's Choice

Dankjewel Amalie!

Alicja
1 May 2023

10/10, beste burgers ooit

Reaction from Arnold's Choice

Super bedankt voor jullie review!!

MK
30 April 2023
Reaction from Arnold's Choice

Dankjewe!!

Alicja
29 April 2023
Reaction from Arnold's Choice

Dankjewel!!

Lenny
23 April 2023

De lekkerste American Smash cheeseburger ever!! Verse ingrediƫnten, was heel lekker. Mijn complimenten. Echt een aanrader.

Reaction from Arnold's Choice

Dankjewel!!

Tim
12 April 2023

Dit was onze eerste bestelling bij Arnold's Choice - en het was meteen een goede keuze. Het eten was heerlijk Ć©n heel snel. Wij gaan zeker nog eens bestellen!

Reaction from Arnold's Choice

Fijn dat alles naar wens is geweest wij zien de volgende order graag tegemoet!

B. Jansen
10 April 2023
Reaction from Arnold's Choice

Dankjewel!

Lindeman
7 April 2023

Super lekkere hamburgers en frietjes! Schone en nette zaak! Werken met handschoentjes aan. Aardige eigenaar. Zeker aan te raden!

Reaction from Arnold's Choice

Dankjewel voor uw review!

Jeff
6 April 2023

Erg lekkere burger! De frietjes vond ik wat minder, maar dat is meer persoonlijk, ik houd meer van dunnere frietjes. Ga zeker ook andere burgers proberen! Voor herhaling vatbaar.

Reaction from Arnold's Choice

Fijn dat de burger naar wens is. Idd de friet is waar je van houd.

Boris
3 April 2023

Goede volle. Lekkere hamburger

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Arnold's Choice

Dankjewel!!

Tim
31 March 2023

Al een aantal keer besteld hier en elke keer snel geleverd en prima kwaliteit. Erg tevreden mee.

Reaction from Arnold's Choice

Fijn dat alles steeds naar wens is geweest. Wij blijven streven naar goede kwaliteit

Jasmin
16 March 2023
Reaction from Arnold's Choice

Fijn dat alles naar wens is geweest!

Jasmijn
19 February 2023

Ik had de vegetarische nacho mango salsa burger en frietjes. Heel erg lekker, dankjewel! :)

Reaction from Arnold's Choice

Graag gedaan!

Nathalie
17 February 2023
Reaction from Arnold's Choice

Fijn dat alles naar wens is!

Kim
30 January 2023

De burger zelf was goed, maar het broodje was verbrand en helaas niet eetbaar. Ik heb via het 06nummer dit laten weten maar geen reactie gehad. Jammer!

Estefany
30 January 2023

Het was echt heerlijk! Beste burgers en hotdogs!! Eindelijk! En de service ook super goed, dit is mijn 3e bestelling en elke keer weer geweldig!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Arnold's Choice

Fijn om te horen dat alles nog steeds naar wens is! Hier doen wij het voor!

MN
22 January 2023

Wederom erg goede burgers!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Arnold's Choice

Fijn om te horen dat alles weer naar wens is geweest!!

Jesse
25 December 2022

Heerlijk burgers en friet. Helemaal top!

Reaction from Arnold's Choice

Bedankt Jesse fijn dat alles naar wens is geweest

Sifra
24 December 2022

Heerlijk gegeten! Burgers waren heerlijk mals, friet was erg lekker! Al met al zeker voor herhaling vatbaar!

Reaction from Arnold's Choice

Hartstikke fijn dat alles naar wens is geweest, Fijne kerstdagen en een goed 2023 gewenst

Maikel
23 December 2022

Erg goede burgers!

Reaction from Arnold's Choice

Bedankt Maikel fijn dat alles naar wens is geweest

Tonke Pennings
19 November 2022

Heerlijke burger van een vriendelijke chef

Reaction from Arnold's Choice

Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest

Smooxx.com
3 November 2022

Gewoon erg goed, niets om op aan te merken, en rijkelijk gevuld!

Reaction from Arnold's Choice

Harstikke fijn dat alles goed heeft gesmaakt

Smerkx
14 October 2022

Heel lekker!

Reaction from Arnold's Choice

Fijn dat het gesmaakt heeft!

Dennis
3 October 2022

Lekker tosti's en mac and cheese!

Reaction from Arnold's Choice

Bedankt voor je leuke reactie!